Powered By Blogger

domingo, 9 de diciembre de 2012

LA LLIMONA: l'arma natural contra el càncer

LA LLIMONA,
EL CÍTRIC ANTI-CANCERÍGEN
 
 
La llimona és una fruita que es pot aprofitar sencera, tenint en compte que les seves virtuts són miraculoses. Només cal congelar-la i treure'n profit a nivell alimentari i medicinal, només amb un ratllador de cuina; no cal pelar-la ni fer res d'extraordinari.

Les ratlladures de llimona poden posar-se d'ingredient en qualsevol beguda freda i calenta, les amanides, cremes gelades, sopes, pastes italianes de tot tipus, arrós, sushis, peix,... El gust d'aquests aliments es veurà realçat per les ratlladures de la llimona.

La llimona no només aporta una vitamina tant important com la C. Quan es consumeix el cítric sencer ratllat (pell i polpa), aprofitem que la seva pell té de 5 a 10 vegades més vitamines que les que es troben habitualment en el seu suc.

La llimona sencera i ratllada, consumida diariament, fa de regenedora natural de la salut, ja que contribueix a erradicar els elements tóxics del cos. Aquest cítric és un producte miraculós per matar les cèl.lules cancerígenes; és 10.000 vegades més potent que la quimioteràpia i no té el impacte tan negatiu d'aquesta en el organisme humà.

Es veu que és una fruita molt eficaç sobre els quistes i els tumors, i sobre diversos tipus de càncer, amb un ampli espectre anti-microbià que ataca les infeccions bacterianes i els fongs, a més de ser efectiu contra els paràsits interns i els cucs; regula també la tensió arterial massa elevada i és un bon anti-depressiu, ja que combat el estrés i els problemes nerviosos.

Segons els estudis d'un important laboratori farmacèutic sobre les virtuts medicinals d'aquest cítric, i després de 20 anys d'assaigs des-de 1970, els resultats han confirmat que destrueix les cèl.lules malignes en 12 tipus de càncer: el de còlon, de mama, de próstata, de pulmó i de páncreas entre altres.

Els components del llimoner resulten ser 10.000 vegades més eficaços que l'adriamicina, un medicament quimioterapèutic normalment utilitzat en el món farmacéutic per frenar el creixement de les cèl.lules cancerígenes.

Lo més interessant és que aquest tipus de teràpia casolana (el consum de la fruita sencera, congelada i ratllada a la cuina), destrueix només les cèl.lules cancerígenes malignes i no afecta gens les cèl.lules sanes.

El fet que aixó no es sàpiga té a veure amb els interessos del lobby farmacéutic, ja que els laboratoris volen treure al mercat una versió sintètica que, sense dubtes, els donarà enormes beneficis econòmics.

No hay comentarios:

Publicar un comentario